Info voor bedrijven

Wat doet EarnShare?

EarnShare levert online diensten voor voornamelijk eenmanszaken (ZZP-ers) en bedrijven in midden- en kleinbedrijf. Bent u opzoek naar een betaalbare en gemakkelijke manier van adverteren? Via social media verspreiden wij op een handige manier uw boodschap. De advertentie komt bij honderden consumenten terecht in het postcodegebied van uw keuze! Meer weten? Vul het contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Uw verkoopboodschap verspreiden vanaf 5 euro!

Waarom social media gebruiken?

Social media heeft nog steeds een opwaartse beweging. Daarom heeft EarnShare zich gespecialiseerd in het reclame maken via dit medium.

Reclame maken kan zeer kostbaar zijn. Een beginnend ondernemer of ZZP’er beschikt vaak over een minimaal budget om te adverteren. Daarom is EarnShare in dit gat gesprongen om het mogelijk te maken met minimale kosten een groot bereik te verkrijgen. Zo kunt u al uw verkoopboodschap verspreiden vanaf 5 euro!

Van de internetgebruikers is 7 op de 10 actief op social media. Facebook staat bovenaan.

 

Cijfers over Facebook-gebruik
vrijdag 15 januari 2016 | 13:00 uur

Dat social media (nog steeds) populair zijn, is een feit. Van de ruim 7 miljard mensen wereldwijd beschikt bijna 2 miljard over een social media-account. Van de internet gebruikers is 7 op de 10 actief op social media en 4 op de 10 gebruiken actief social media-apps. Facebook staat bovenaan als populair platform.

Wil jij meer weten over de laatste feiten en cijfers met betrekking tot social media? Stuur een mail naar: info@earnshare.nl.

 

Bronnen:
http://insight.globalwebindex.net/social

http://www.frankwatching.com

 

Gebruik maken van EarnShare

Heeft u interesse in de diensten van EarnShare, neem dan vrijblijvend contact op via dit bedrijvenformulier of e-mail naar info@earnshare.nl.